Yliteippauskalvot

Meiltä löydät edulliset OptiCont polymeeri-yliteippauskalvot, keskitason Mactac ColourWrap valu-yliteippauskalvot ja alan huippua edustavat Avery SWF valu-yliteippauskalvot.

Kaikki yliteippauskalvomme soveltuvat autojen ohella myös kalusteteippauksiin, moottoripyöriin, veneisiin yms. Venekäyttöön suosittelemme kuitenkin erityisesti Mactac- ja Avery-teippejä. Käytä tällöin myös 3M 3950-reunalakkaa.

Show Filters

Näytetään tulokset 1–20 / 91

Show Filters

Näytetään tulokset 1–20 / 91

Kaikki yliteippauskalvomme ovat erittäin venyviä (kuumailmapuhaltimen avulla). Suurimmat erot eri teippisarjojen välillä syntyvät yleensä teipin uudelleen asemoitavuudesta. Edullisimmilla teipeillä joudutaan käyttämään useissa tilanteissa hieman työläämpiä asennustekniikoita. Kalliimmat teipit lyhentävätkin yleensä huomattavasti asennusaikaa.

OptiCont -teippien muisti ei ole poistettava. Avery SWF ja Mactac ColourWrap -teippien muisti poistetaan lämmittämällä ne noin 95 celcius-asteeseen.

Kaikki teippimme ovat huomattavasti mukavampia irrottaa verrattuna esimerkiksi halpoihin leikkuriteippeihin. Ne ovat suunniteltu siten, että ne pystytään irrottamaan vielä muutaman vuodenkin kuluttua ilman näkyviä liimajäämiä.